Pearl Joan

Eigen werk / Covers / Populair

Pearl Joan (30) is zangeres en songwriter. Ze begon spelenderwijs met zingen in de kerk en werd thuis muzikaal opgevoed door haar broers. Na de HAVO volgde Pearl het conservatorium in Tilburg, richting Muziektheater. Na in 2008 haar diploma te hebben behaald, speelde ze mee in de theatershow Jeans en daarna in de musicals Hairspray en Legally Blonde, beide geproduceerd door het musicalproductiebedrijf van Albert Verlinde.

 

In 2010 deed Pearl mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland, waar ze opviel door haar loepzuivere stem en professionele performance. Ze eindigde als tweede. Vanaf dat moment is haar carrière als solo-artiest een feit. Ze stond met Nick & Simon vier keer in een uitverkochte Gelredome met Symphonica in Rosso en won het tv-programma Van Popster tot Operaster. 

In 2013 bracht Pearl haar debuutalbum The Time is Now uit, een cross-over tussen pop en klassiek, opgenomen met groot orkest in de beroemde Galaxy Studio’s in België. In het voorjaar van 2014 stond Pearl in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheus Passion, samen met Jan Roth.

Van september 2014 tot februari 2015 schitterde Pearl als hoofdrolspeelster in de musical Dreamgirls van Albert Verlind Entertainment. In Maart 2015 stond Pearl opnieuw in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheus Passion. 

2015 stond verder in het teken van een nieuwe fase, met de artiestennaam “Pearl Joan” en het werken aan eigen muziek. Op 8 februari 2016 verscheen haar cd “Forward”, met een concert in het DeLaMar theater in Amsterdam.

Neem vrijblijvend contact met ons op over prijsindicaties, werkwijze, het vastleggen van opties en informatie over repertoire

Bel: 0653602402
Of mail naar: info@hafaproducties.nl