Laura van Kaam

covers - eigen werk

Laura van Kaam

Laura van Kaam verovert je hart vanaf het podium. Een jonge, pure zangeres die de sterren van de hemel zingt en zichzelf ook nog eens begeleidt op gitaar. “Muziek is emotie en als ik op het podium sta, beleeft iedereen die emotie met mij mee. Ik kan alles er in kwijt wat ik erin kwijt wil. Ik kan verhalen delen met het publiek. Of ik nou mijn eigen nummers zing of de nummers van anderen, het liefst wil ik in iemands hart kruipen.”

Met haar heldere stem, haar ontwapenende persoonlijkheid en positieve energie verovert Laura ieders hart en laat ze de luisteraar heel dichtbij komen. Een optreden van Laura voelt alsof je met haar rond het kampvuur zit. Van kleine, intieme liedjes tot meeslepende meezingers. Maar altijd oprecht en puur.

Ze bracht meerdere singles uit: haar The Voice Kids single “I Gotta Have You” (2013), haar finalesingle “Edge of Glory” (2014) welke wekenlang in de Tipparade stond, haar eerste eigen liedje “Be Like You” (2014), een aanstekelijke kerstsingle “It’s Gonna Be a Merry Christmas” en onlangs nog haar speciale single voor War Child “Running With The Clouds” (2015) in zowel een dance als een -door haar zelf bewerkte – akoestische versie. Naast de singles die ze uitbracht en de covers, die ze zelf (her)arrangeerde voor een geheel eigen Laura-geluid, volgen er steeds meer nummers van haar eigen hand. Ze is vastbesloten om op zoek te blijven naar de poëzie van de muziek.

Naast haar liefde voor muziek zet Laura zich ook in voor War Child. Als kidsambassadeur van War Child. Zij helpt hen met het bereiken van de jeugd in Nederland. Zoals ze het zelf zegt “Als kind heb je liefde, een thuis en een veilige plek nodig om op te groeien. Dat hebben kinderen in de oorlog niet. Ze hebben pijn, verdriet, hebben nare dingen gezien, zijn bang en hebben familieleden en vrienden verloren. Mijn muziek gaat over durven zijn wie je wil zijn. Daarom heb ik ervoor gekozen om War Child te steunen. zodat ze nóg meer kinderen helpen om, net als ik nu, dromen waar te kunnen maken.”

www.lauravankaam.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op over prijsindicaties, werkwijze, het vastleggen van opties en informatie over repertoire

Bel: 0653602402
Of mail naar: info@hafaproducties.nl