Jennie Lena

Foto: Titia Hahne

Jennie Lena zingt vanuit haar hart en weet je met haar stem te raken. Haar optredens zijn rauw, emotioneel en krachtig. De muziek stroomt door elke vezel van haar lijf en met haar stem weet ze keer op keer te ontroeren.

Ze is dan ook meer dan zomaar een zangeres: ze is een authentieke artiest met charisma. Haar stem IS haar hart en ziel waarmee ze verhalen vertelt, emoties overbrengt en echt contact maakt met haar luisteraars.

En dat is niet onopgemerkt gebleven: Jennie Lena stond in het voorprogramma van Joss Stone, trad ze op in het legendarischeApollo Theater in Harlem, New York, ging meerdere keren opclubtour door EuropaAzië en de Verenigde Staten en was regelmatig te gast bij programma’s als Giel (3FM) en De Wereld Draait Door (NPO 1).

In 2016 haalde ze als publieksfavoriet de finale van The Voice of Holland. Haar auditie ging direct viral en speelde haar in de kijker bij ’s werelds beroemdste blogger, Perez Hilton die vele malen over haar schreef.

Ook bij andere toonaangevende blogs als 9gag, Diply en LikeMag bleef Jennie Lena niet onopgemerkt. Sterren als Robin Thicke,Kelly Clarkson en Adam Levine (Maroon 5) deelden haar muziek op social media.

Muzikale Genen
Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Jennie Lena. Ze groeide op in een muzikaal gezin waar iedereen een instrument bespeelde en waar uit elke kamer van het huis elke denkbare muziekstijl klonk.

“Muziek woonde altijd al in mijn lijf en in mijn ziel. Het is voor mij de meest logische manier om me uit te drukken.”

Jennie Lena heeft er haar missie van gemaakt om met haar woorden en muziek liefde, empowerment en vreugde te brengen.

Discografie
In 2009 verscheen haar debuutalbum Monsters, dat In 2011 werd opgevolgd door het album Life is Like A Chox of Bogglets (beiden nog onder de naam Jenny Lane).

De singles You start a fire en For Love waren regelmatig op de radio te horen en haar akoestische versie van het nummer Firework van Katy Perry staat op de soundtrack van de Amerikaanse blockbusterThe Interview (2014).

In 2016 scoorde Jennie Lena samen met de beroemde bandPostmodern Jukebox een hit in Amerika met een vintage remake van het Bon Jovi nummer You give love a bad name. Het nummer haalde de 6e plaats in de Amerikaanse iTunes jazzlijst en het album haalde nummer 1.

Momenteel werkt Jennie in Los Angeles aan een nieuw album, dat in het najaar van 2016 uitkomt.

Anderen over Jennie Lena:
“Ze is één van mijn meest favoriete vocalisten ooit.” – Perez Hilton

“WAT?!! Ze is zo geweldig!! Dit had ik nodig! #hoop.” – Kelly Clarkson

“Met haar stem, haar humor en haar charismatische verschijning maakt ze echt contact met de luisteraar, van hart tot hart.” – 3 voor 12

“Jennie staat bekend om haar betoverende stem, waarmee ze live keer op keer indruk weet te maken.” – Oor

“Ik krijg van haar stem een brok in m’n keel. Ze is vocaal zo ‘on point’, daar valt niet mee te fokken” – Anouk

Neem vrijblijvend contact met ons op over prijsindicaties, werkwijze, het vastleggen van opties en informatie over repertoire

Bel: 0653602402
Of mail naar: info@hafaproducties.nl