Haystax

Covers / Humor / Populair

Haystax is begonnen als een eenmalige grap tijdens een jam sessie in Enschede in 1999. Het publiek schreeuwde om meer en de band was geboren. Al vrij snel werd de eerste cd uitgebracht genaamd “Showdown in Motor City” waaraan medewerking werd verleend door de Three Degrees en Eddie Floyd. Na Optredens in o.a. Duitsland, Engeland en een tournee door Nieuw Zeeland werd de cd ook uitgebracht in de Verenigde Staten. Aan de tweede cd genaamd “Gold” werd andermaal door een aantal wereldsterren medewerking verleend: zo zongen de heren van “Tavares” en de dames van de Supremes hun stemmen in bij het nummer “ABBA Medley”.

In de zomer van 2015 tourden de Haystax door het zuiden van de Verenigde Staten met optredens op o.a. het Folkfestival in Natchitoches, Louisiana en het wereldberoemde W.C. Handy Fest in Florence, Alabama. 

De Haystax Traden tijdens hun bestaan veelvuldig op met Harmonie- en Fanfare orkesten zoals de KMKJWF en Wilhelmina Glanerbrug. De verassende combinatie van Bluegrass, bekende wereldhits, banjo, viool, meerstemmige zang, een dosis humor en blaasmuziek zorgt er zonder uitzondering voor dat het dak er altijd af gaat.

Neem vrijblijvend contact met ons op over prijsindicaties, werkwijze, het vastleggen van opties en informatie over repertoire

Bel: 0653602402
Of mail naar: info@hafaproducties.nl